środa, 12 stycznia 2011

Ciasto jogurtowo cytrynowe.


Składniki:
1 kubek jogurtu naturalnego
2 kubki (po jogurcie) cukru 
2 kubki mąki
2 jajka
2 łyżeczki proszku
3 łyżki oleju lub stopionego masła
starta skórka z 1 lub 2 cytryn 

Przygotowanie: 
Składniki połączyć (moża ubić białka na sztywno), wyłożyć do wysmarowanej olejem małej foremki i piec około 15-20 minut. 

enjoy your meal!

3 komentarze:

  1. w dzien przed wyjazdem do norwegii zrobilam. w 20 minut!!
    tak super!
    pyszne :D
    musze tutaj go zrobic :D
    pozdrawiam :*
    Zdeep

    OdpowiedzUsuń
  2. brum brum w moim brzuszku gdy myślę o Waszym placuszku<3

    OdpowiedzUsuń
  3. nawet z zakalcem jest pyszne <3

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...